Monthly Archives: March 2022
8mars2 Ellie Destani: Dita Ndërkombëtare e Gruas – “MARShojmë, S’festojmë” March 2022

Në ditën ndërkombëtare të gruas, më 8 mars, protesta u mbajtën në qendër të Prishtinës. Kosovarët protestuan për të kujtuar dhe kërkuar drejtësi për viktimat e dhunës seksuale dhe në familje, pabarazisë dhe problemeve të tjera. Grupi “MARShojmë, s’festojmë” nisi marshim në Pallatin e Drejtësisë dhe përfundoi në ndërtesën kryesore

Posted in Monthly Reports
Make a donation
Story Categories
Previous Stories