WhatsApp Image 2022-04-06 at 2.14.05 PM Pylli i Arinjve Prishtina – Prishtina Bear Sanctuary: Ellie Destani, Kosovo – April 2022

Javën e kaluar më në fund shkova në “Pyllin e Arinjve Prishtina”. Vendi i shenjtë ndodhet afër liqenit të Badovcit dhe është themeluar në vitin 2013 për të rehabilituar arinjtë që ishin mbajtur në robëri. Ka pasur një traditë të “arinjve të restorantit” në të gjithë rajonin, të mbajtur në

Posted in Monthly Reports
8mars2 Ellie Destani: Dita Ndërkombëtare e Gruas – “MARShojmë, S’festojmë” March 2022

Në ditën ndërkombëtare të gruas, më 8 mars, protesta u mbajtën në qendër të Prishtinës. Kosovarët protestuan për të kujtuar dhe kërkuar drejtësi për viktimat e dhunës seksuale dhe në familje, pabarazisë dhe problemeve të tjera. Grupi “MARShojmë, s’festojmë” nisi marshim në Pallatin e Drejtësisë dhe përfundoi në ndërtesën kryesore

Posted in Monthly Reports
Make a donation
Story Categories
Previous Stories