wool textile New Scholarship opportunity for wool/textile industry language student

An opportunity has arisen for the John Speak Language Trust to offer a language Scholarship to one lucky student.  To apply for this scholarship you must be studying textiles/fashion design with direct connections to the UK wool industry. Are you/do you employ/do you teach a British-born citizen currently learning another

Tagged with: , , ,
Posted in Blog, News, Opportunities
john-speak-icon Welcome to John Speak Language Trust

Hello. Hola. Bonjour. Hallo. Ciao. Learn language and business skills with our student scholarships. Whether you are interested in applying for a language grant, considering making a charitable donation or just browsing to see how our scholars are progressing, we hope you enjoy our website. Please contact us for further

Posted in News
A big thank you to our translators

We would like to thank One Global and thebigword for their help and assistance over recent months in providing the Trust with excellent translation services. Both these companies have assisted the John Speak Trust on numerous occasions with the translation of our language students monthly reports. One Global – helping

Posted in News
WhatsApp Image 2022-04-06 at 2.14.05 PM Pylli i Arinjve Prishtina – Prishtina Bear Sanctuary: Ellie Destani, Kosovo – April 2022

Javën e kaluar më në fund shkova në “Pyllin e Arinjve Prishtina”. Vendi i shenjtë ndodhet afër liqenit të Badovcit dhe është themeluar në vitin 2013 për të rehabilituar arinjtë që ishin mbajtur në robëri. Ka pasur një traditë të “arinjve të restorantit” në të gjithë rajonin, të mbajtur në

Posted in Monthly Reports
8mars2 Ellie Destani: Dita Ndërkombëtare e Gruas – “MARShojmë, S’festojmë” March 2022

Në ditën ndërkombëtare të gruas, më 8 mars, protesta u mbajtën në qendër të Prishtinës. Kosovarët protestuan për të kujtuar dhe kërkuar drejtësi për viktimat e dhunës seksuale dhe në familje, pabarazisë dhe problemeve të tjera. Grupi “MARShojmë, s’festojmë” nisi marshim në Pallatin e Drejtësisë dhe përfundoi në ndërtesën kryesore

Posted in Monthly Reports
Make a donation
Story Categories
Previous Stories